fbpx

Estetica dentara

Estetica dentara este domeniul stomatologiei dedicat artei si stiintei de a imbunatatii zâmbetul si aspectul general al unei persoane, ceea ce duce la o mai bună imagine şi la cresterea increderii in propria persoana.

În trecut, beneficiam de puţine opţiuni pentru a îmbunătăţi zâmbetul tău, dar astăzi ne sta la dispozitie o gama larga de tehnici cosmetice dentare şi materiale pentru a îmbunătăţi sau reabilita complet zambetul tau.

Procedurile cosmetice standard care se realizeaza in clinica noastra sunt:

 • Albirea dintilor – albire cu laser zoom
 • Fatetare directa cu compozit
 • Fatetele ceremica presata E-MAX
 •  Coroanele dentare ceramica presata E-MAX
 • Plombele de culoarea dintelui
 • Accesorii dentare
 • Remodelarea gingiilor
 • Odontoplastie cosmetica

Fatetele ceramica presata E-MAX

Excelenta in materie de estetica dentara este data de fatetele ceramice utilizate in cazul:

 • Spatiilor interdentare inestetice
 • “Inghesuirilor” dentare minore si moderate
 • Coloratiilor intrinseci reduse si medii (tetraciclina si fluoroza)

Fatete Dentare Dentics Team

 

Albirea dentara este modul prin care noi venim in ajutorul pacientilor nostri , care isi doresc dinti mai albi si mai stralucitor. 

Aceasta procedura este realizata exclusiv de catre medicii nostri specialisti , cu aparatura de top .

Procedura se face cu lampa de albire Philips Zoom , cea mai performanta din lume la momentul actual .

Gratie tehnologiei de ultima ora , spre deosebire de metodele clasice de albire , in clinica noastra aveti parte de o experienta

cat se poate de placuta. Temperatura scazuta si filtrele avansate cu care actioneaza lampa Philips Zoom , asigura un confort sporit

pacientilor nostri cu dintii sensibili . 

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...

Cum decurge o sedinta de albire si cat dureaza ?

Pentru inceput , ca procedura standard si inclusa in pret , pacientilor nostri li se face o igienizare profesionala ( detartraj , airflow NSK si periaj ).

Urmeaza aplicarea barierei gingivale pentru protectia mucoaselor de substanta activa ce este aplicata pe dinti , dupa care se aplica gelul de albire.

Acesta este peroxid de hidrogen 35% (in conformitate cu reglementarile UE) . Actiunea gelului este accelerata cu ajutorul lampii Zoom timp de 15 minute.

Sedintele se pot repeta de pana la 4 ori , pentru a ajunge la rezultatul dorit . Din experienta noastra , insa , prima sedinta este suficienta pentru un rezultat satisfacator .

La final , medicii nostri , vor aplica un gel de fluorizare pentru scaderea sensibilitatii dentare .

Durata intregii proceduri , este de aproximativ 1 ora .

De ce se coloreaza dintii si ce putem face pentru a-i pastra albi pentru mai mult timp ?

Dintii nostri , pe parcursul vietii , intra in contact cu toate alimentele pe care noi le consumam .  Astfel s-a observat ca vinul rosu , cafeaua , ceaiul , ciocolata

si chiar fumatul , sunt cel mai des responsabile pentru accelerarea procesului de colorare al dintilor .

Astfel pentru a mentine culoarea alba a dintilor mai mult timp , este recomandat sa le evitam macar 10 zile dupa efectuarea albirii .

 

Cat dureaza efectul albirii dentare cu Philips Zoom ?

Rezultatul va fi vizibil intre 1 si 2 ani , in functie de igiena si obiceiurile alimentare ale pacientului . Se recomanda controlul periodic si urmarierea statusului dentar . Medicul nostru specialist poate astfel recomanda repetarea igienizarii , daca este necesar .

Lampa Philips Zoom Dentics Team

 

Albire cu lampa ZOOM

Sistemul de albire a dintilor cu lampa cu plasma ZOOM, oferit de clinica noastra ofera rezultate remarcabile in doar 20 de minute de tratament in cabinetul stomatologic.

Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timpul este foarte pretios iar sistemele “take home bleaching” sunt obositoare. De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, diverse evenimente mondene).

Cu ajutorul sistemului de albire ZOOM se obtin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil.

Buzele si gingiile tale vor fi acoperite, protejate, lasand dintii liberi. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinti, iar lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii.

Stai relaxat si in acest timp dintii tai devin mai albi cu fiecare minut.

 

PRETURI

Albire dentara profesionala Lampa Plasma ZOOM –  1300 Lei

Albire dentara profesionala Lampa Bleach Perfect –  1000 Lei

Tratament de albire profesionala la domiciliu Opalescence –  650 Lei

Gutiera Albire –  320 Lei

Gutiera bruxism –  400 Lei

Fatete dentare Emax –  350€

Fatete dentare No PREP(fara preparatie) –  420€

WAX-UP (pregatirea tratamentului stomatologic in laborator , Model de prezentare identic cu rezultatul) per dinte –  150 Lei

Model de studiu ambele arcade –  140 Lei