fbpx
Prima pagină » Toxina botulinica

Toxina botulinica


Tratament cu toxina botulinica. Ridurile devin istorie!

Te-ai saturat de ridurile care apar la nivelul fruntii sau de cele dintre sprancene? Ridurile de la coada ochiului si altele de la nivelul fetei te fac sa simti disconfort psihic accentuat? Atunci este timpul pentru tratamentul cu toxina botulinica, solutie ideala pentru incretiturile de pe tenul tau.

La nivel mondial, tratamentul cu toxina botulinica reprezinta cea mai populara procedura din practica medicala estetica datorita efectului de relaxare a muschilor ce intinde pielea si o lasa neridata.

Efectul tratamentului cu toxina botulinica, devine maxim intr-un timp scurt, dupa 7-10 zile, iar mult doritul efect de intinerire se va mentine intre 3 si 6 luni. Toxina botolinica este indicata si in tratamentul transpiratiei excesive.

Injectările cu toxină botulinică sau acid hialuronic sunt soluții simple și rapide pentru a-i reda pielii tinerețea și strălucirea.

Toxina botulinică este o proteină naturală, purificată, utilizată cu succes în medicina estetică. Ea ajută la relaxarea mușchilor faciali, principalii cauzatori ai apariției ridurilor și ai altor afecțiuni similare la nivelul feței. Această substanță dovedește rezultate excelente și în tratarea unor probleme medicale. Are efect curativ și în cazul hiperhidrozei (transpirația excesivă), cu rezultate deosebite în zona axilelor.

Toxina botulinica este cel mai cunoscut și apreciat produs de pe piață, fiind rezultatul unor studii ample, o substanță utilizată extensiv în medicină. Este un produs sigur, certificat atât în plan medical, cât și cosmetic.

Tratamentul poate fi aplicat pe o categorie vastă de pacienți și are ca scop principal reîntinerirea pielii prin reducerea liniilor și a ridurilor faciale. Injectările cu toxina botulinica asigură îmbunătățirea aspectului expresiei faciale și revitalizarea metabolismului natural. Spre deosebire de celelalte proceduri estetice existente pe piață, rezultatele intervenției cu toxina botulinica sunt menținute pe o perioadă medie, aproximativ jumătate de an, fiind în strânsă legătură cu activitatea metabolică celulară, dar și cu stilul de viață.

Contraindicațiile acestui tratament

Pacienții care au probleme medicale, precum nervi sau mușchi deteriorați, trebuie să specifice aceste aspecte în timpul consultației pentru a preveni eventualele complicații nedorite. Totodată, tratamentul nu este recomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Cu toate că nu există studii clinice care să ateste faptul că injectările cu toxina botulinica prezintă un pericol pentru bebeluș sau mamă, nu recomandăm procedura în aceste circumstanțe.

Solicita o programare