fbpx

Estetica dentara

Totul despre estetica dentară

Estetica dentară este domeniul stomatologiei dedicat artei și științei de a îmbunătății zâmbetul și aspectul general al unei persoane, ceea ce duce la o mai bună imagine şi la creșterea încrederii în propria persoană.

În trecut, beneficiam de puţine opţiuni pentru a îmbunătăţi zâmbetul tău, dar astăzi ne stă la dispoziție o gamă largă de tehnici cosmetice dentare şi materiale pentru a îmbunătăţi sau reabilita complet zâmbetul tău.

Procedurile cosmetice standard care se realizează în clinica noastră sunt:

001-tooth-whitening

Albirea dinților – albire cu laser zoom

002-dental-veneer

Fațetare directă cu compozit

003-dental-veneer-1

Fațete din ceremică presată E-MAX

001-dental-crown

Coroanele dentare din ceramică presată E-MAX

002-tooth-filling

Plombele de culoarea dintelui

003-tooth

Accesorii dentare

001-infection

Remodelarea gingiilor

002-shiny-tooth

Odontoplastie cosmetică

Programează un consult gratuit în clinica Dentics Team

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...

Fațete din ceramică presată E-MAX

Excelența în materie de estetică dentară este dată de fațetele ceramice utilizate în cazul:

  • Spațiilor interdentare inestetice
  • “Inghesuirilor” dentare minore și moderate
  • Colorațiilor intrinseci reduse și medii (tetraciclina și fluoroza)

Albirea dentară

Venim în ajutorul pacienților noștri , care își doresc dinți mai albi și mai strălucitori. Această procedură este realizată exclusiv de către medicii noștri specialiști , cu aparatură de top . Procedura se face cu lampa de albire Philips Zoom , cea mai performantă din lume la momentul actual .

Grație tehnologiei de ultima oră , spre deosebire de metodele clasice de albire , în clinica noastră aveți parte de o experiență cât se poate de placută. Temperatura scazută și filtrele avansate cu care acționează lampa Philips Zoom , asigură un confort sporit pacienților noștri cu dinții sensibili . 

Întrebări despre serviciile de estetică dentară

Cum decurge o ședință de albire și cât durează ?

Pentru început , ca procedură standard și inclusă în preț , pacienților noștri li se face o igienizare profesională ( detartraj , airflow NSK și periaj ).

Urmează aplicarea barierei gingivale pentru protecția mucoaselor de substanța activa ce este aplicată pe dinți , după care se aplică gelul de albire. Acesta este peroxid de hidrogen 35% (în conformitate cu reglementările UE) . Acțiunea gelului este accelerată cu ajutorul lămpii Zoom timp de 15 minute.

Ședințele se pot repeta de până la 4 ori , pentru a ajunge la rezultatul dorit . Din experiența noastră , însă , prima ședință este suficientă pentru un rezultat satisfăcător . La final , medicii noștri , vor aplica un gel de fluorizare pentru scăderea sensibilității dentare .

Durata întregii proceduri , este de aproximativ 1 ora .

De ce se colorează dinții și ce putem face pentru a-i păstra albi pentru mai mult timp ?

Dinții noștri , pe parcursul vieții , intră în contact cu toate alimentele pe care noi le consumăm .  Astfel s-a observat că vinul roșu , cafeaua , ceaiul , ciocolata și chiar fumatul , sunt cel mai des responsabile pentru accelerarea procesului de colorare al dinților .

Astfel pentru a menține culoarea albă a dinților mai mult timp , este recomandat să le evităm macar 10 zile după efectuarea albirii .

Cât durează efectul albirii dentare cu Philips Zoom ?

Rezultatul va fi vizibil între 1 și 2 ani , în funcție de igiena și obiceiurile alimentare ale pacientului . Se recomandă controlul periodic și urmărierea statusului dentar . Medicul nostru specialist poate astfel recomanda repetarea igienizării , dacă este necesar .

Albire cu lampă ZOOM

Sistemul de albire a dinților cu lampa cu plasmă ZOOM, oferit de clinica noastră oferă rezultate remarcabile în doar 20 de minute de tratament în cabinetul stomatologic.

Procedura este inofensivă și lipsită de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum și nuanțele foarte luminoase obținute fac ca aceasta să fie foarte solicitată mai ales de pacienții pentru care timpul este foarte prețios iar sistemele “take home bleaching” sunt obositoare. De asemenea, albirea dentara cu lampă este foarte utilă și indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet fără cusur într-un interval de timp foarte scurt (căsătorii, party-uri, conferințe, diverse evenimente mondene).

Cu ajutorul sistemului de albire ZOOM se obțin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire în cabinetul dentar poate oferi rezultate de până la câteva nuanțe, albind și luminând dinții în mod vizibil.

Buzele și gingiile tale vor fi acoperite, protejate, lăsând dinții liberi. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinți, iar lumina specială este așezată deasupra lor pentru a activa și a spori intensitatea albirii.

Stai relaxat și în acest timp dinții tăi devin mai albi cu fiecare minut.

Recomand Dentics Team pentru serviciile de calitate, staff-ul prietenos și locația foarte bună. Dl. Dr. Sever Murea este un adevărat profesionist.

Florentina ChirilaPacient Dentics Team

O clinica adevarată ! Personal pregatit, servicii de calitate și prețuri normale ! Recomand cu încredere, merg la clinică cu tot sufletul, fără frică. Nu îmi este teamă că nu pot să îmi rezolv problemele, aici totul este posibil.

Xandra YoanaPacient Dentics Team

Recomand cu drag! Personal foarte plăcut și amabil și mai ales profi. Clinica este foarte curată , servicii ireproșabile.
Recomand pe dl. Doctor Anghel!

Barascu GeorgianaPacient Dentics Team

La voi mă simt ca acasă. Fără teamă pentru că știu că mă las pe mâna unor profesioniști, iar dr. Catalina Anghel are mâini magice! Atmosfera placută și prietenoasă înca de la intrare. Recomand cu toată încrederea!

Roxana BlaguPacient Dentics Team

Domnul Sever Murea m-a impresionat prin competență, corectitudine și amabilitate.

AlexPacient Dentics Team

Rezultatele clienților noștri

Prețuri

Albire dentară profesională Lampă Plasmă ZOOM

1300 lei

Albire dentară profesională Lampă Bleach Perfect

1000 lei

Tratament de albire profesională la domiciliu Opalescence

650 lei

Gutieră Albire

320 lei

Gutieră bruxism

400 lei

Fațete dentare Emax

350 euro

Fațete dentare Hybrid

500 euro

Fațete dentare No PREP (fără preparație)

420 euro

WAX-UP (pregătirea tratamentului stomatologic în laborator , Model de prezentare identic cu rezultatul) per dinte

150 lei

Model de studiu ambele arcade

140 lei

Programează un consult gratuit în clinica Dentics Team

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...