fbpx

Implantologie

Totul despre implantologie

Implantologia este una dintre ramurile mai complexe ale stomatologiei cu ajutorul căreia orice pacient care a pierdut unul sau mai mulți dinți se poate bucura de un zâmbet impecabil.

Există mai multe modalități prin care se pot înlocui dinții lipsă, de la punți dentare la proteze, însă acestea nu se pot ridica la performanțele implanturilor.

De asemenea, există și mai multe cauze care duc la pierderea dinților, printre acestea fiind cariile netratate la timp, accidentele sau simpla înaintare în vârstă.

Programează un consult gratuit în clinica Dentics Team

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...

Care este procedura ?

Redarea funcției dinților, prin înlocuirea rădăcinii dentare, ocazie cu care sunt prevenite mai multe riscuri, de la migrarea dinților, până la resorbția osoasă, în timp ce aspectul este unul impecabil. De asemenea, implanturile sunt confecționate de cele mai multe ori din titan, un material bine asimilat de catre organism, care nu prezintă riscuri.

La fel ca în cazul oricărui alt tratament stomatologic, primul pas este reprezentat de efectuarea unui control la specialist, unde, în funcție de situația prezentată, vor fi luate măsurile adecvate, începându-se cu etapa intervenției chirurgicale.

Astfel, implantul este inserat în osul maxilar, pentru ca în perioada ce urmează să fie asimilat de către organism. În plus, dacă este nevoie, se pot extrage alți dinți pentru ca tratamentul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Pe durata perioadei de vindecare, uneori, pot fi purtate lucrări protetice provizorii, urmând a se pregăti și bontul protetic, ce poate fi văzut ca o extensie a implantului și cu ajutorul căruia i se va adăuga și coroana dentara.

Întrebări despre implantologie

Din ce material sunt concepute implanturile ?

Implanturile sunt confecționate de cele mai multe ori din titan, un material bine asimilat de către organism, care nu prezintă riscuri.

Cum știu sigur că am nevoie de un implant ?

Primul pas este reprezentat de efectuarea unui control la specialist, unde, în funcție de situația prezentată, vor fi luate măsurile adecvate.

Recomand Dentics Team pentru serviciile de calitate, staff-ul prietenos și locația foarte bună. Dl. Dr. Sever Murea este un adevărat profesionist.

Florentina ChirilaPacient Dentics Team

O clinica adevarată ! Personal pregatit, servicii de calitate și prețuri normale ! Recomand cu încredere, merg la clinică cu tot sufletul, fără frică. Nu îmi este teamă că nu pot să îmi rezolv problemele, aici totul este posibil.

Xandra YoanaPacient Dentics Team

Recomand cu drag! Personal foarte plăcut și amabil și mai ales profi. Clinica este foarte curată , servicii ireproșabile.
Recomand pe dl. Doctor Anghel!

Barascu GeorgianaPacient Dentics Team

La voi mă simt ca acasă. Fără teamă pentru că știu că mă las pe mâna unor profesioniști, iar dr. Catalina Anghel are mâini magice! Atmosfera placută și prietenoasă înca de la intrare. Recomand cu toată încrederea!

Roxana BlaguPacient Dentics Team

Domnul Sever Murea m-a impresionat prin competență, corectitudine și amabilitate.

AlexPacient Dentics Team

Rezultatele clienților noștri

Prețuri

Implant dentar Ards

400 euro (include bont protetic)

Implant dentar Dentium

500 euro (fara bont protetic)

Implant dentar Megagen Eny-Ridge

600 euro (include bont protetic)

Lifting de sinus deschis

750 euro (include os si membrana)

Lfting de sinus închis

350 euro (include consumabile)

Adiție bio-os/dinte 1gr

200 euro (100 euro osul + 100 euro manopera)

Membrană BIO-GIDE

100 euro

Explantare

400 lei

Descoperire implant

100 lei

Sigilare șanturi și fosete dinte

100 lei

Fațetare dinte

100 lei

Programează un consult gratuit în clinica Dentics Team

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...