fbpx

Profilaxie

Ce este profilaxia ?

Acest termen are ca obiectiv prevenirea afecțiunilor dentare și prevenirea complicațiilor, în cazul unor afecțiuni deja existente.

Programează un consult gratuit în clinica Dentics Team

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...

Întrebări despre profilaxie

Ce presupune profilaxia dentară și ce pune la dispoziție clinica noastră ?

  • Tehnici de periaj dentar, folosirea aţei dentare, a apei de gură antiseptică și a mijloacelor auxiliare de igienizare;
  • Sigilări ale şanţurilor şi fosetelor de pe suprafeţele dinţilor;
  • Detartrajul cu ultrasunete, periajului profesional și air-flow;
  • Fluorizări locale cu ajutorul gutierelor.
  • Prevenirea apariției cariilor, a acumulării de placă bacteriană și a tartrului sunt primordiale în întreţinerea sănătăţii orale și în evitarea apariţiei altor afecțiuni la nivelul cavității orale.

Când este necesară profilaxia dentară ?

Pentru a avea dinți frumoși și sănătoși profilaxia dentară trebuie să înceapă odată cu apariția primilor dinți și trebuie continuată toată viața. Profilaxia reprezintă prima şi cea mai importantă etapa a îngrijirii dinţilor. Respectarea măsurilor profilactice salvează timp, efort și elimină eventualul disconfort al tratamentelor stomatologice.

Când trebuie să fac un control stomatologic ?

Se recomandă pacienţilor să viziteze medicul dentist de 2 ori pe an pentru menţinerea unei igiene dentare adecvate și pentru efectuarea unui examen dentar. Acesta este un proces sistematic pe durata căruia stomatologul va investiga diverse aspecte ale sănătăţii orale şi generale pentru identificarea problemelor, dezvoltarea unui tratament personalizat de igienizare și profilaxie

Recomand Dentics Team pentru serviciile de calitate, staff-ul prietenos și locația foarte bună. Dl. Dr. Sever Murea este un adevărat profesionist.

Florentina ChirilaPacient Dentics Team

O clinica adevarată ! Personal pregatit, servicii de calitate și prețuri normale ! Recomand cu încredere, merg la clinică cu tot sufletul, fără frică. Nu îmi este teamă că nu pot să îmi rezolv problemele, aici totul este posibil.

Xandra YoanaPacient Dentics Team

Recomand cu drag! Personal foarte plăcut și amabil și mai ales profi. Clinica este foarte curată , servicii ireproșabile.
Recomand pe dl. Doctor Anghel!

Barascu GeorgianaPacient Dentics Team

La voi mă simt ca acasă. Fără teamă pentru că știu că mă las pe mâna unor profesioniști, iar dr. Catalina Anghel are mâini magice! Atmosfera placută și prietenoasă înca de la intrare. Recomand cu toată încrederea!

Roxana BlaguPacient Dentics Team

Domnul Sever Murea m-a impresionat prin competență, corectitudine și amabilitate.

AlexPacient Dentics Team

Rezultatele clienților noștri

Prețuri

Ședință complexă de profilaxie (detartraj ultrasunete, periaj profesional, airflow, instructaj igienă orală)

300 lei

Detartraj o arcadă

100 lei

Periaj profesional ambele arcade

100 lei

Airflow amble arcade

100 lei

Fluorizare ambele arcade

100 lei

Programează un consult gratuit în clinica Dentics Team

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...