fbpx

Protetica dentara

Totul despre protetica dentară

Protetica este acea parte a stomatologiei care se ocupă de restaurarea morfo-funcțională și estetică a cavității bucale cu ajutorul unei proteze biocompatibilă.

În cadrul clinicii noastre beneficiați de competenta ți experiența vastă a medicilor noștri și de o colaborare strânsă cu cele mai bune laboratoare de tehnică dentară pentru a vă putea oferi toate tipurile de lucrări protetice:

Programează un consult gratuit în clinica Dentics Team

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...

Întrebări despre protetica dentara

Ce sunt inlay-urile sau onlay-urile ceramice ?

Inlay-urile sau Onlay-urile sunt lucrări protetice de mare finețe, ce refac integritatea dintelui, cu estetică și durabilitate superioară oricui tip de obturații și cu conservarea structurilor dentare preexistente

Care sunt avantajele unei lucrări din zirconium ?

Zirconiumul este un material deosebit de estetic, rezistent, biocompatibil. Spre deosebire de lucrările clasice de ceramică, fiind un material foarte rezistent, poate fi folosit fără suport metalic și în zonele posterioare. Nu este iritant pulpar și are o biocompatibilitate crescută. Este un material total bioinert. Poate fi folosit atât pentru realizarea unei singure coroane cât și pentru realizarea unei punți dentare, tot datorită rezistenței crescute. Se folosește pentru lucrări deosebit de estetice atât în zonele anterioare cât și posterioare.

Care sunt avantajele fațetelor ceramice ?

Fațetele ceramice sunt restaurările cele mai fizionomice, dar şi cele mai delicate. Sunt avantajoase, deoarece necesită şlefuiri minore ale suprafeţei exterioare a dinţilor (0.6mm), conservând vitalitatea dinţilor. Sunt foarte fizionomice, neavând infrastructură metalică; dinţii restauraţi nu vor prezenta umbre negre în vecinătatea gingiei. Faţetele ceramice respectă textura şi transluciditatea dinţilor naturali ,oferind cel mai bun rezultat estetic.

Ce sunt lucrarile supraimplantare ?

Implanturile dentare nu sacrifică integritatea dinţilor învecinaţi, deoarece aceşti dinţi nu mai au nevoie de sprijin dentar. Dinţii dumneavoastră sănătoşi nu sunt afectaţi sub nici o formă, acestea fiind în beneficiul sănătăţii dumneavoastră orale, cu grad maxim de satisfactie, asemănător dinților naturali

Care sunt beneficiile punților fizionomice ceramice sau metaloceramice ?

Redau excelent estetica și funcția arcadei dentare, folosind drept sprijin dinții limitanți.

Pentru ce sunt protezele scheletate ?

Protezele scheletate clasice sau cu sisteme speciale de menținere, sprijin și stabilizare oferă confortul unei lucrări fixe  pentru pacienții cu edentații extinse, respectiv cu numeroși dinți absenți.

Care sunt beneficiile coroanelor ceramice sau metaloceramice ?

Coroanele redau funcţionalitatea unui dinte cariat excesiv sau pentru a înlocui o coroană existentă. Scopul unei coroane dentare este de a acoperi un dinte cu probleme cu un material special creat, care să refacă estică și funcția dintelui în cauză. La clinica Dentics Team vă oferim o varietate de opţiuni de tratament conservator pentru restaurarea dinţilor., pe care le discutăm și analizăm împreună cu pacientii și cu tehnicienii dentari înainte de selecția finala a coroanei cu acoperire totală.

Recomand Dentics Team pentru serviciile de calitate, staff-ul prietenos și locația foarte bună. Dl. Dr. Sever Murea este un adevărat profesionist.

Florentina ChirilaPacient Dentics Team

O clinica adevarată ! Personal pregatit, servicii de calitate și prețuri normale ! Recomand cu încredere, merg la clinică cu tot sufletul, fără frică. Nu îmi este teamă că nu pot să îmi rezolv problemele, aici totul este posibil.

Xandra YoanaPacient Dentics Team

Recomand cu drag! Personal foarte plăcut și amabil și mai ales profi. Clinica este foarte curată , servicii ireproșabile.
Recomand pe dl. Doctor Anghel!

Barascu GeorgianaPacient Dentics Team

La voi mă simt ca acasă. Fără teamă pentru că știu că mă las pe mâna unor profesioniști, iar dr. Catalina Anghel are mâini magice! Atmosfera placută și prietenoasă înca de la intrare. Recomand cu toată încrederea!

Roxana BlaguPacient Dentics Team

Domnul Sever Murea m-a impresionat prin competență, corectitudine și amabilitate.

AlexPacient Dentics Team

Rezultatele clienților noștri

Prețuri

Coroană ceramică Vita total fizionomică pe suport Remanium Cr-Ni

800 lei

Coroană integral ceramică proiectată și realizată prin frezare computerizată pe suport de Zirconiu Cad-Cam

1400 lei

Coroana integral ceramica Emax

350 euro

Inlay Zirconiu frezare computerizară Cad-Cam

900 lei

Coroană ceramică total fizionomică pe Implant pe suport Remanium Cr-Ni

1200 lei

Coroană integral ceramică pe Implant proiectată și realizată prin frezare computerizată pe suport Zirconiu Cad-Cad

1800 lei

Coroană Integral ceramică Emax pe Implant

420 euro

Reconstrucție bonturi cu pivot fibră de sticlă dinte monoradicular

320 lei

Reconstrucție bonturi cu pivot de sticlă dinte pluriradicular

400 lei

Proteză acrilică totală

1200 lei

Proteză flexibilă

1600 lei

Proteză scheletată cu sisteme speciale per arcadă

Proteză pe Implant cu sisteme speciale per arcadă

Proteză pe Implant cu sisteme speciale per arcadă

50 lei

Pivot turnat

280 lei

Cimentare Glassionomer per element

50 lei

Ablație per element

60 lei

Tehnica Scutan per dinte (în cabinet)

50 lei

Programează un consult gratuit în clinica Dentics Team

CONSULTATIE GRATUITA

PROGRAMATOR ONLINE

Încărcare...